Przepisy kulinarne Herbalife - Biszkopty Czekoladowe
0

Biszkopty Czekoladowe

Dzięki Protein Bake Mix, masz nieograniczone możliwości. Bez względu na to, czy masz ochotę na coś słodkiego czy słonego, mamy odpowiednią propozycję dla Ciebie. Wypróbuj nasze pyszne biszkopty czekoladowe!*

Liczba porcji: 16
Czas przygotowania: 15 minut
Czas gotowania: 15 minut

WARTOŚĆ ODŻYWCZA
  • Energia: 81 kcal
  • Białko: 5,1 g
  • Węglowodany: 7,7 g
  • Cukry: 5,6 g
  • Tłuszcze: 3,2 g
  • Tłuszcze nasycone: 1,2 g
  • Błonnik: 1,5 g
  • Sól: 0,5 g
SKŁADNIKI
  • 96 g (4 porcje) Protein Bake Mix
  • 104 g (4 porcje) F1 o smaku delikatnej czekolady
  • 50 g cukru kokosowego
  • 1 łyżeczka sody oczyszczonej
  • 100 ml mleka półtłustego
  • 50 g masła roślinnego o niskiej zawartości tłuszczu
  • Papier do pieczenia
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
  1. Rozgrzej piekarnik do 180°C, wyłóż dużą blachę papierem do pieczenia. W dużej misce dokładnie wymieszaj Protein Bake Mix, F1 o smaku delikatnej czekolady, sodę oczyszczoną i mleko.
  2. Dodaj masło roślinne, cukier, wymieszaj na gładką masę. Nabierz około 2 łyżki masy w dłonie i uformuj kulkę. Połóż na przygotowanej blasze i dociśnij palcami, by uzyskać kształt biszkoptu. W ten sposób uformuj osiem biszkoptów i ułóż je na blasze w odstępach co najmniej 2 cm.
  3. Piecz przez 10-15 minut, aż staną się chrupiące. Pozostaw do ostygnięcia na blasze, a następnie przenieś na kratkę, by biszkopty całkiem ostygły.

*Produkty Herbalife zapewniają pełne korzyści odżywcze opisane na etykietach tylko wówczas, gdy zostaną przyrządzone zgodnie z instrukcją na etykiecie. Prosimy o sprawdzenie etykiet produktów w celu uzyskania pełnej informacji o wartościach odżywczych.

Zostaw Komentarz

Zobacz Więcej